2021. évi pályarend

Közzététel dátuma: Apr 27, 2021 6:45:37 PM

A teniszpályák a Szalai Barna Tenisz Club használatában vannak, azok fenntartásáról a klub gondoskodik.

A pályákat a Szalai Barna Tenisz Club tagjai használhatják.

A tagsági díj készpénz-átutalási OTP 11733144-20005746 megbízáson, illetve bevételi pénztárbizonylat kiállítását kérve fizethető be, egy összegben 2021. május 31.-ig.

A klubtag jogosult pálya, adogatófal, öltöző (meleg vizes zuhany, WC) és klubház-használatra, önköltséges labda és húr vásárlására. A tag jogosult a külön tájékoztatóban meghatározott óradíj mellett pályavilágítás használatára. Igénybe veheti térítéses italfogyasztási szolgáltatásunkat. A kedvezményes tagdíjat fizető kiskorúak felnőtt tag felügyelete nélkül csak pályahasználatra jogosultak.

A kedvezményes tagdíjat fizetők mindenekelőtt a 3-as, 4-es, 5-ös és 6-os pályát vehetik igénybe. A kedvezményes tagdíjat fizetőkkel szemben a felnőtt tagok a 3-as, 4-es, 5-ös és 6-os pálya vonatkozásában is előnyt élveznek a késődélutáni és esti órákban.

Teniszoktatás csak a 3-as, 4-es, 5-ös és 6-os pályán történhet. A késő délutáni és esti órákban nem lehet kosaras oktatást folytatni, ha a mellette lévő pályán teniszeznek.

A pályahasználat/játék közben minden tagunktól elvárjuk az MTSZ által előírt, sportszerű viselkedést, öltözéket, tenisz cipőt (Elfogadhatatlan öltözék többek között: fürdőruha, atlétatrikó, tornanadrág, levágott farmernadrág, utcai és egyéb sportcipő), és a Szalai Barna Tenisz Club tagjához méltó képviseletet.

 

Eseti pályabérleti díj: 2.000 Ft/alkalom/fő, mely előre fizetendő!

Pályavilágítás díj: 2.000 Ft / óra

 

Kérjük, hogy használat után a teniszpályákat a pályakefével kerítéstől-kerítésig, illetve a két pálya közötti területen is lehúzni szíveskedjetek, hogy azok a következő igénybevevők számára is játékra alkalmasak legyenek.

Nagyobb esők után előfordulhat, hogy a pályák játékra alkalmatlanok, illetve az ilyen lágy állagú pályán való játék a pályák talajának tönkretételét eredményezné, ami csak jelentős költségű felújítással hozható helyre. Ilyen esetben a klub vezetése felfüggesztheti a játéklehetőséget, amit a bejárati ajtó bezárásával jelez.

Száraz időszakban pályalocsolási munkák folynak, játékok szervezése előtt ennek időpontjáról célszerű a pályagondnoknál tájékozódni.

 

Pályagondnok: Szabó Lajos +36 20 429 8099

 

A pályán vagy épületben hagyott tárgyakért felelősséget nem vállalunk.

Mindenkinek jó játékot, kellemes időtöltést kívánunk teniszközpontunkban.

 

Mezőberény, 2021.04.27